Legyél az Erasmus+ TikTok arca!

Felhívás az Erasmus+ ösztöndíjprogram korábbi és jelenlegi résztvevőinek. Meghosszabbított határidő!

Voltál külföldön az Erasmus+ programmal, vagy éppen most töltöd az ösztöndíjas időszakodat? Oszd meg velünk élményeidet, és legyél te a TikTok-csatornánk egyik arca! 

Itt a lehetőség: mutasd meg te is, milyen az igazi Erasmus+ életérzés! A legjobb videók beküldőit értékes ajándékokkal jutalmazzuk!

Küldd el nekünk élményeidet, ha: 

  • Egy hazai felsőoktatási intézmény hallgatójaként Erasmus+ ösztöndíjban részesültél vagy részesülsz,
  • és szívesen megosztanád a világgal erasmusos élményeidet, ezzel népszerűsítve az programot.

Mit adunk cserébe?

  • Összesen 5 db (fejenként 1 db) 20.000 forintos Decathlon ajándékutalványt adunk a legjobb videókat beküldő pályázóknak! 
  • További 5 kiemelkedő videót beküldő pályázó Erasmus+ ajándékcsomagban részesülhet.
  • Minden megosztásra érdemesnek ítélt videót közzéteszünk az újonnan elindult TikTok-csatornánkon (@erasmusplus_hués egyéb online csatornáinkon!

Jelentkezés

A felhívás meghosszabbított időtartama: 2023. október 25. 16.00 - 2023. november 20. 16.00*


Töltsd ki az alábbi űrlapot és jelöld be, hogy az általad készített és beküldött anyagokat felhasználhassuk a kampányban.

Jelentkezési űrlap

Kérdések esetén írj bátran az erasmusjatek@tpf.hu címre!

Részvételi feltételek

Küldj egy videós beszámolót!

Rögzíts egy rövid videót magadról, amelyben megválaszolod az alábbi három kérdés egyikét: 

  • Milyen pluszt adott az életedhez az Erasmus+ ösztöndíj?
  • Mi a kedvenc Erasmus+ sztorid? 
  • Mitől kihagyhatatlan az Erasmus+ ösztöndíj?

A kérdések közül csak egyet kell választanod, de ha szeretnél több élményt megosztani, válaszolhatsz mindhárom kérdésre különálló videókban!

A videó hossza: maximum 60 másodperc.

Formai követelmények: A videó álló, 9:16-os képarányú felvétel legyen. Maximum 100 MB méretű mp4, avi vagy mob formátumokban. Ne vágj alá zenét! 

Videód tetszőleges eszközzel felveheted, de ügyelj rá, hogy a felvételt megfelelő fény- és hangviszonyok mellett készítsd, valamint ne legyen pixeles a végeredmény. 

Szeretnéd növelni az esélyeidet? Küldj az Erasmus+ időszak alatt készült fotókat és videókat is!

A beszélő fejes videódat az ösztöndíjas időszak alatt készült képekkel és/vagy videókkal szeretnénk színesebbé tenni. Ezeket te magad is ráteheted a beszámoló videódra, vagy elküldheted nekünk külön. 

Erasmus+ időszak alatt készült képek beküldése

Olyan képeket várunk, melyek az Erasmus+ ösztöndíjas időszak alatt készültek. Nem szükséges professzionális fotókat küldened, de ügyelj rá, hogy a beküldött képek ne legyenek elmosódottak, pixelesek, illetve ne szerepeljen rajtuk logó vagy egyéb felirat. Maximum 100 MB méretű fájlokat küldhetsz, jpg vagy png formátumokban.

Erasmus+ időszak alatt készült videók beküldése

Az Erasmus+ ösztöndíjas időszak alatt készült videók maximum 30 másodpercesek és álló formátumúak (9:16-os képarány) legyenek. Maximum 100 MB méretű fájlokat küldhetsz, mp4, avi vagy mov formátumokban.

Mire használjuk, amit beküldesz?

A legjobb történeteket megosztjuk az Erasmus+ TikTok-csatornánkon (@erasmusplus_hu), illetve újraoszthatjuk egyéb online csatornáinkon (hallgatoi-osztondijak.hu, erasmusplusz.hu, eurodesk.hu, Tempus Közalapítvány YouTube csatorna) és közösségi média felületeinken (Erasmus ösztöndíj hallgatóknak, Erasmus+ Ifjúság és Eurodesk,  és Erasmus+ tanárok Facebook oldalaink, valamint Instagram oldalaink: ErasmusPlus HU, Eurodesk Hungary). 

Kiválasztás

A „Legyél az Erasmus+ TikTok arca!” felhívás legjobb videókat beküldő pályázóit, akik 20.000 forintos Decathlon ajándékutalványt kapnak és a kiemelkedő videókat beküldő pályázóit, akik Erasmus+ ajándékcsomagot kapnak, a Tempus Közalapítvány zsűrije választja ki. A zsűri tagjai a Tempus Közalapítvány munkatársai.

A kiválasztott jelentkezőket az űrlapon megadott elérhetőségeiken értesítjük legkésőbb november 24. 12:00-ig*. 

Részvételi szabályok

A kampányban kizárólag cselekvőképes, 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, akik elfogadják a kampány részvételi és adatkezelési feltételeit. A pályázó a részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a részvételi szabályokat, és azokat feltétel nélkül elfogadja.

Egy pályázó maximum 1 pályázatot adhat be a LimeSurvey űrlapon, amelyek a felhívásban foglaltaknak megfelelnek. Kizárólag olyan videókat és fotókat fogadunk el, amelyek a pályázatban megjelölt témában készültek. A kampányban csak saját készítésű anyagokkal lehet részt venni, a beküldött szöveg, kép vagy videó feletti minden jog és felelősség a beküldőt illeti. 

A jelentkezéssel a pályázó kezeskedik arról, hogy a beküldött pályaművek saját szellemi termékei, amiket harmadik fél felé semmiféle jogi kötelezettség nem terhel, valamint elismeri, hogy a fotón, illetve videón szereplő, felismerhető személyek hozzájárultak a fotó, illetve videó felhasználásához. A Tempus Közalapítvány munkatársai fenntartják a jogot, hogy amennyiben egy feltöltött kép, illetve videó a nyugalom megzavarására alkalmas, azt előzetes bejelentés nélkül kizárhatják a kampányból.

Jelentkezni kizárólag a felhívásban megjelölt űrlap beküldésével lehet.

A beküldő a jelentkezés elküldésével elismeri, hogy részt kíván venni a Tempus Közalapítvány „Legyél az Erasmus+ TikTok arca!” című kampányában. A beküldő elismeri, hogy korábban részesült vagy jelenleg részesül Erasmus+ ösztöndíj támogatásban.

A pályázó a jelentkezési űrlapon található adatkezelési tájékoztató elfogadásával hozzájárul, hogy beküldött anyagait a Tempus Közalapítvány online csatornáin (közösségi média és weboldalak) valamint rendezvényeken, kiadványain és sajtómegjelenésekben szabadon felhasználja marketingkommunikációs célból. A beküldött anyagokra a pályázó a későbbiekben szerzői- és tulajdonjogot nem formálhat.

A kampányhoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató


* A felhívás eredeti időtartama (2023. október 25. 16.00 - 2023. november 7. 16.00) valamint a kiválasztott jelentkezők kiértesítésének eredeti dátuma (november 17. 16:00 ) módosításra került 2023. november 7-én.