Alumni hálózat

Csatlakozz te is a volt ösztöndíjasok közösségéhez!

Az Alumni hálózatot azért hoztuk létre, hogy a külföldi ösztöndíjprogramokon részt vett fiatalokat segítsük a mobilitás során szerzett tapasztalataik minél hatékonyabb és szélesebb körű hasznosításában, valamint támogatást nyújtsunk a sikeres álláskereséshez.

Az Alumni hálózat tagja lehet bárki, aki a Tempus Közalapítvány által kezelt valamelyik ösztöndíjprogram segítségével tanult vagy szakmai gyakorlatot végzett egy másik országban. Az Erasmus+ és a korábbi Erasmus program, valamint a Campus Mundi ösztöndíjasok mellett a CEEPUS, az Államközi Ösztöndíjak, a Collegium Hungaricum és a Magyar Állami Eötvös ösztöndíjasok regisztrációját is várjuk.

Miről szól az Alumni tagság?

Karrierépítés

Segítünk neked a továbblépésben

  • Továbbítjuk neked céges partnereink szakmai gyakorlati lehetőségeit és állásajánlatait.
  • Naprakész tájékoztatást kapsz további ösztöndíj-lehetőségekről.
  • Ingyenes karriernapokon, tréningeken és workshopokon vehetsz részt, ahol coachok, HR szakemberek, karriertanácsadók foglalkoznak veled, különös tekintettel arra, hogyan tudod a nemzetközi tapasztalataidat hangsúlyozni és kamatoztatni.

Az élmények és tapasztalatok megosztása

Segíts abban, hogy másoknak is jól sikerüljön az ösztöndíjas időszak

  • Meséld el nekünk egy interjúban a legérdekesebb élményedet vagy tedd közkinccsé a blogodat.
  • Gyere el velünk oktatási vásárokra, ösztöndíjbörzékre és fesztiválokra, ahol a látogatók kikérdeznek arról, milyen a külföldi diákélet - mesélj az élményeidről, az országról, az emberekről, a tanulmányaidról, a praktikus tudnivalókról - a kérdések száma végtelen.
  • Milyen gyakorlati tanácsokat adnál azoknak, akik most csomagolnak, hogy ösztöndíjasként nekivágjanak a világnak? Csatlakozz az alumni tanácsadók csapatához, és oszd meg velünk tapasztalataidat.

Csatlakozz Te is az Alumni közösséghez!

REGISZTRÁCIÓ


Legyél te is Alumni tag 2020