Felsőoktatási ügyfélszolgálat

Felsőoktatási ösztöndíjak

Amennyiben az Államközi ösztöndíjak, Ceepus, Collegium Hungaricum, Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj, Hubert Cureien - Balaton, vagy DAAD ösztöndíjakkal kapcsolatban van kérdésed pályázással, ösztöndíjprogrammal, vagy a pályázás utáni teendőkkel kapcsolatban, kérjük, írj az info@tpf.hu email címre.

Online konzultáció

Ha nehezen igazodsz el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretnél bővebb felvilágosítást kérni, akkor lehetőséged van személyes tanácsadás kérésére is. Ez előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel, amelyhez kérjük, töltsd ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, amelyet követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

Telefonos ügyfélszolgálat

Központi telefonos elérhetőségünk: +361-237-1300, menürendszer 1-es gomb

Általános ügyfélszolgálat elérhetősége: +361-237-1320

Munkatársaink a hívásokat munkaidőben tudják fogadni
(Hétfő-Csütörtök: 8:30-17:00, Péntek: 8:30-14:30)

Tempus Közalapítvány - Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Hétfő - csütörtök: 8:30 - 17:00

Péntek: 8:30 - 14:30

Szombat, vasárnap: ZÁRVA

Ügyfélkapcsolati tájékoztató

Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra és fontos számunkra, hogy kérdéseikre gyors és naprakész válaszokat adjunk. Kérjük, olvassa el, hogy aktuális kérdésével kihez érdemes fordulnia, illetve ismerje meg központi telefonszámunk menürendszerét.

Ügyfélszolgálati elégedettségi kérdőív

Véleménye fontos számunkra! Kérjük, segítse munkánkat az alábbi rövid, anonim kérdőív kitöltésével!

A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel Ön megismerte és elfogadja a vonatkozó adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.