Várjuk az ösztöndíjas élményeket!

Folyamatosan várjuk azokat a tartalmakat, legyen az akár blog, vlog vagy élménybeszámoló, amelyek a te ösztöndíjas időszakodról szólnak.

Ha szívesen megosztanád a pályázás előtt állókkal tapasztalataidat, akkor erre több lehetőséged is van.

Erasmusos vagy most? Tudósíts nekünk!

Ha épp Erasmus+ ösztöndíjjal töltöd külföldön tanulmányi időszakodat vagy szakmai gyakorlatodat, és szívesen megosztanád élményeidet, tapasztalataidat a nagyérdeművel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mutasd be Erasmus+ ösztöndíjas mindennapjaid!

A kiválasztott Tudósítók feladata, hogy egy-két héten keresztül minden nap legalább egy posztot küldjenek számunkra, amiket az @erasmusplus_hu oldalon osztunk meg, emellett pedig a legjobb tartalmak az erasmusplus_hu Tiktok csatornánkra is felkerülnek. A kiválasztott Tudósítók egy értékes Erasmus+ ajándékcsomagot is kapnak a megosztott élményeikért cserébe.

Részletek és jelentkezési lap itt >>

Instant élménymegosztás

Ha úgy érzed, nem bírod ki hazáig, és rögtön meg kell mutatnod kintléted minden érdekes mozzanatát, akkor írj nekünk a vilagegyetemista@tpf.hu email címre! Jelentkezz be a világ bármely pontjáról blog vagy vlog fomrájában, és inspirálj más egyetemistákat is a külföldi tapasztalatszerzésre!

Tanácsod a jövő ösztöndíjasainak

Van egy jó tipped, hogyan érdemes becsomagolni fél év külföldi életre? Tudod, hol lehet a legjobb kávét kapni? Oszd meg tudásod a többi egyetemistával is! Segítségeddel a jövő ösztöndíjasai hasznos tanácsaiddal vághatnak majd neki ösztöndíjas időszakuknak. Jöhetnek a spórolási tippek, de ne maradjanak ki a legemlékezetesebb egyetemi tantárgyaid és a legizgalmasabb utazásod tapasztalatai sem!

Várjuk Államközi, Magyar Állami Eötvös, Collegium Hungaricum és Ceepus ösztöndíjasok beszámolóit is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a vilagegyetemista@tpf.hu email címen!