Ösztöndíjas hallgatók sikertörténetei

Ha kíváncsi vagy arra, miért érdemes pályázni külföldi ösztöndíjra, nézd meg videóinkat!

Olyan sikeres volt ösztöndíjasokkal készítettünk interjúkat, akik szakmailag és emberileg is meghatározó élményekkel gazdagodtak a külföldön töltött hónapok alatt. Nemzetközi ösztöndíjjal Neked is lehetőséged nyílik külföldön tölteni életed egyik legjobb időszakát!

Kaland, karrier, közösség

Keresett színészként vagy elismert kutatóként, esetleg egy menő cég vezetőségében képzeled el a jövőd? Egy külföldi szakmai gyakorlat, részképzés vagy tanulmányút rengeteget tud lendíteni az úton álmaid megvalósításához. Fehér Balázs Benő, Szenyéri Viktória és Horváth Gergő már megtapasztalták, mi mindent nyújt az Erasmus+, Te se hagyd ki!

Bemutatkoznak az Erasmus35 arcai

Tudtad? Az Erasmus+ nagy múltra tekint vissza, 2022-ben ünnepeltük a program 35. születésnapját. Ennek apropóján készítettünk interjút olyan egykori ösztöndíjasokkal, akik életében és szakmai fejlődésében meghatározó szerepet játszott a külföldön töltött időszak. Hallgasd meg az Erasmus35 arcainak történeteit!

Barna Zsombor - színész
Az Erasmust nem csak ajánlanám, ha hatalmamban állna, én kötelezővé tenném.” Zsombor a külföldön töltött idő hatására nemcsak szakmailag lett magabiztosabb, hanem magánemberként is.

Fóris Norbert - sportoló
Szerintem mindenki jelentkezzen, mert nem a nyelvtudás számít, hanem az akaraterő meg az elszántság.” Norbert alkalmazkodókészsége erősödött a külföldön töltött idő alatt, megtanulta kreatívan megoldani a különböző kihívásokat.


Még több videós tartalomért kövesd a Tempus Közalapítvány YouTube csatornáját!
Inspirálódj volt hallgatók történeteiből, és szerezz te is életre szóló tapasztalatokat!