Utolsó Campus Mundi pályázási lehetőség külföldi szakmai gyakorlatra!

Nemzetközi tapasztalatok és magabiztos nyelvtudás - itt az utolsó lehetőség, hogy a Campus Mundival felfedezd a világot, és behozhatatlan előnyre tegyél szert a munkaerőpiacon!

utolso_cm_palyazas_hir

Most tervezed a kötelező szakmai gyakorlatod teljesítését? Kipróbálnád magad egy külföldi kutatócsoport tagjaként? Szerezz krediteket és nemzetközi tapasztalatot egyszerre! Nézz körül a világban és találd meg a hozzád illő céget! Campus Mundi szakmai gyakorlatot a világ bármely országában teljesített gyakorlathoz igényelhetsz. Európában három, Európán kívül egy hónapra pályázhatsz ösztöndíjat.


Mutatjuk a pályázást lépésről lépésre - onnantól, hogy megfogalmaztad magadban, hogy belevágsz!

cm_szakgyak_lepesrol_lepesre


Kérdésed van?

A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat itt találod.

Keresd fel az intézményi vagy kari nemzetközi koordinátorod, vagy a Tempus Közalapítvány Campus Mundi csoportját a campusmundi@tpf.hu e-mail címen és a 06 1 237-1310-es telefonszámon.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol visszanézheted a 2021. szeptember 28-i élő kérdezz-felelek adásunkat is!


Inspirálódj ösztöndíjasok történeteiből!

Élménybeszámolók

Campus Mundival az elmúlt években több száz hallgató juthatott el álmai országába. Közülük sokan megosztották élményeiket, amelyekről itt olvashatsz. A hallgatók tapasztalatain alapuló országajánlókat pedig itt találod.

Világegyetemista blog

Ha a legfrissebb élmények érdekelnek, akkor látogass el a Világegyetemista blogra! A bejegyzések szerzői olyan egyetemisták, akik éppen Campus Mundi ösztöndíjas időszakukat töltik valamelyik külföldi országban. Szeptemberben indul a 7. széria!

Közösségi média

Ne maradj le! Kövesd a Campus Mundi Facebook és Instagram oldalát, ahol a legfrissebb pályázási tudnivalók mellett mindennap megosztjuk a legfrissebb Világegyetemista blogbejegyzést is!

A Tempus Közalapítvány YouTube csatornáján pedig volt ösztöndíjasok mesélik el, nekik mit jelentett a Campus Mundi ösztöndíjas időszak.

A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×